Takk for at du ønsker eller vurderer å bli medlem i Den Norske Alpakkaforening.

Hvordan bli medlem?

• Nye alpakkaeiere som blir vervet av et eksisterende medlem får gratis medlemsskap ut året (ved registrering i nov/des, gratis medlemsskap ut påfølgende år)
  • Kontingent for enkeltmedlemmer er kr. 500,-/år
  • Familiemedlemskap koster kr. 800,-/år

Betaling av medlemsskap gjøres til foreningens konto i DNB, eller via Vipps:

• Kontonummer 1503.84.02886
  • Vipps 81086

Medlemmer får også rabatterte priser på annonser her på nettsiden samt rabatterte priser på arrangement og andre aktiviteter i regi av foreningen.

Ta kontakt med oss når innbetalingen har funnet sted, og vennligst oppgi kontaktinformasjon til den/de som skal være medlem.