For aller første gang vil vi på årets alpakkautstilling gjennomføre en auksjon av alpakkaer.

I år auksjoneres seks alpakkaer og de er tilgjengelig for fremvisning i hallen hele lørdag 21. april, mens utstillingen pågår. De skal alle stilles på utstillingen.

Dette er en stille auksjon og det er åpent for budgivning fra utstillingen begynner og inntil 30 minutter etter at Supreme Champion er utdelt (dagens siste aktivitet i utstillingsringen).

Budgivning gjøres på følgende måter:

• På utstillingen, i sekretariatet (ved ringen)
  • Via epost:
  • Via telefon: 468 92 103

Merk at dersom du ikke kommer gjennom på telefonen, legg igjen beskjed på mobilsvar eller bruk epost.

Alle bud er bindende.

Klikk her for å laste ned regler og vilkår

Ved spørsmål, ta kontakt med foreningen på

Presentasjon av auksjonsdyrene