20160502 100926 Large Small

Den Norske Alpakkaforening avholder også i år en fiberutstilling!

På fiberutstillingen bedømmes fiberen fra alpakkaene for deres kommersielle verdi og er et viktig supplement til den ordinære alpakkautstillingen. Fiberutstilling gir og mulighet for å få bedømt alvsverdi til dyr som ikke har anledning å delta på den ordinære utstillingen.

Sted: Oslo

Tid: 17. september

Dommer: Tim Hey, Inca alpaca (UK)

Påmeldingsfrist: 15. august

Innsendingsfrist: 9. september

Program:

1. Dørene åpner klokken 12 - fremvisning av deltakende fleecer med poengkort og resultater

2. Medlemsmøte/informasjon fra foreningen og dommer, tilbakemelding og forklaring av resultater og helhetsinntrykk fra dommeren

3. Dommer Tim Hey holder et kurs/seminar i klargjøring av fiber til utstilling

4. Dommer Tim Hey arrangerer en debatt om alpakkafiberens rolle i næringslivet (steget etter gårdsbutikken)

5. Felles middag på stedet

Vedlegg:

1. Informasjonsplakat

2. Detaljert informasjon

3. Påmeldingsskjema

4. Skjema for alpakkafiber (vedlegges hver innsendt fell)

5. Utstillingsklasser

Kontakt oss på hvis du har spørsmål.