Påmeldingsskjema til kreativ konkurranse med alpakkarelaterte produkter.

Innleverte kreasjoner må være håndlaget.

Dommerne vil legge vekt på kreativitet og originalitet samt teknisk utførelse.

1-3 plass i hver klasse vil premieres!

Alle produktene leveres inn ved "innsjekking" på utstillingen. Merk kreativitetene godt med navn/tlf.nr, Max. 2 innleveringer pr. klasse fra påmeldte. Konkurransen er åpen for ALLE!

Innleveringsted:

Føyka, Asker (Alpakkautstilling, telt vil være på plassen) 25. april

Kl. 9-11 ved spørsmål ta kontakt med Anett Poulsen tlf: 45634341

Ta med skjema ved innlevering.

Konkurransen er delt inn i tre klasser (eksempler på produkter):

1. 1. Fiberkunst: Nålefiltet figur(er), veggteppe, fiberdekor (selvsagt alpakkafiber)
  2. 2. Brukskunst: Hatt, luer, votter, sjal, sitteunderlag, vinkartongtrekk, etc.
  3. 3. Fristil, alpakkakunst (uten alpakkafiber): Keramikk, maleri, smykker etc.

Kunsten må være alpakkarelatert!

Påmeldingskjema finner du her.