Det blir Kamelidkonferanse i Norge!! Torsdag 15. januar 2015 på Quality Hotel Olavsgaard kl.10.00 til 17.00. Konferansen er for eiere, veterinærer og øvrige som har interesse av alpakka, lama og kamel.

Vi har samlet fagpersoner med kjennskap til Kamelider i Norge og Sverige. Hvilke erfaringer har de gjort og hvilke utfordinger kan fremtiden by på?
Det legges opp til paneldebatt etter endte foredrag.

Du kan sende inn spørsmål til foredragsholdere på forhånd. Spørsmål

Foredragsholdere:

• Mattilsynets Hovedkontor, Seksjon for landdyr og dyrehelsepersonell ved Seniorrådgiver/ veterinær Tone Kjeang og Seksjonsjef tilsynsavdeling Solfrid Åmdal
  • Norges miljø- og biovitenskaplige universitet (=Veterinærhøyskolen) v/ Maria Stokstad, Førsteamanuensis
  • Animalia ved Nina Svendsby, Fagsjef helsetjenester og Koorimp
  • Veterinærinstituttet ved Mette Valheim, Forsker og Patolog ved Seksjon for patologi.
  • Svenska Djurhälsovården ved Ebba Suneson, Djurhälsoveterinär - Svenska Djurbönders Smittskyddskontroll
  • Svenska Djurhälsovården ved Karin Lindqvist Frisk, Djurhälsoveterinär - Får och Kameldjur.

Temaer:

• Smittevern
  • Parasitter
  • TB (Tuberkulose)
  • Presentasjon av det nye svenske TB-overvåkningsprogrammet
  • Presentasjon av fordypningsoppgave på kamelider.
  • Import
  • Obduksjonsresultater Norge og Sverige
  • Svenska kamelhälsovården

Deltagerpris :

• kr. 500,- for medlemmer av Den Norske Alpakkaforening.
  • kr. 750,- for øvrige
  • Gratis for ansatte og studenter hos Mattilsynet, Veterinærhøyskolen, Animalia, Veterinærinstituttet og Svenska Djurhälsovården.
  • Gratis for veterinærer.

Lunsj er ikke inkludert og betales av den enkelte deltager.

Bindende påmelding innen 11.jan.2015:  (betalt=påmeldt).  Ansatte og studenter hos Mattilsynet, Veterinærhøyskolen, Animalia, Veterinærinstituttet, Svenska Djurhäsovården og veterinærer melder seg på med epost.

Betal inn deltagerpris (kr.500,- for medlemmer / kr.750,- for ikkemedlemmer) til Den Norske Alpakkaforening, kontonr.: 2351.72.36837

Merk innbetalingen med ditt navn.

HOLD AV DATOEN - 15.JANUAR 2015!